Καλή χρονιά Άρθρο στα "Πολιτικά"


 


Το 2024 είναι πλέον εδώ και διεθνώς δεν μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού μαίνονται 2 πόλεμοι και συνεχίζονται φυσικές καταστροφές βία και συγκρούσεις. Γεγονότα που τροφοδοτούν την μετανάστευση που μας αφορά άμεσα στο νησί μας.

Σκακιστικά το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργανώσαμε ήταν για εμάς μια ευχάριστη έκπληξη αφού η συμμετοχή ρεκόρ από Μυτιλήνη και Δυτική Λέσβο γέμισε την αίθουσα μας και αναμετρηθηκαν ταυτόχρονα σε 12 σκακιέρες. Νικητής και αήττητος σε πέντε γύρους ο Θέμης Παπαδόπουλος εκπαιδευτικός που παρόλο δεν έχει συμμετέχει σε τουρνουά ξανά κατάφερε να επικρατήσει. Στους νεαρούς συμμετέχοντες δόθηκε δώρο από μια μαγνητική σκακιέρα ενώ σε κάθε ενήλικα δόθηκε μια χειροποίητη κουτάλα από ξύλο ελιάς φτιαγμένη από μετανάστες. Η μεγάλη συμμετοχή μας έκανε να πάρουμε αποφάσεις. έτσι συνεχίζουμε και για το 2024 το τουρνουά “του Σαββάτου” με ελεύθερη συμμετοχή ενώ το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα θα γίνεται το τουρνουά ενηλίκων και εφήβων. Για τον Ιανουάριο θα γίνει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.   Δηλώσεις συμμετοχής somitilinis@gmail.com έως τις 16:00 ώρα έναρξης των αγώνων στον γνωστό πλέον χώρο μας Π. Κουντουριώτη 53 στοά Γεραγωτέλλη α’ όροφος.

Παράλληλα γίνονται εγγραφές για νέους φίλους όλων των ηλικιων και επιπέδων για τα νέα τμήματα του ομίλου. τηλ. 6932873200. 

Μιχάλης Αϊβαλιώτης

www.somitilinis.gr


Σχόλια