ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ Σ.Ο.Μ. ΓΙΑ ΤΟ 2014


 

 

 

Σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 20η Δεκεμβρίου στο καφέ Κήπος, ο Σκακιστικός Όμιλος Μυτιλήνης βράβευσε τους νικητές του 1ου Μαραθωνίου Ράπιντ 2014 και του Εσωτερικού Πρωταθλήματος 2014. Στους τρεις πρώτους κάθε διοργάνωσης απονεμήθηκαν μετάλλια και σκακιστικά βιβλία ενώ αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες στα τουρνουά. 

Για τον Μαραθώνιο Ράπιντ Σκακιού του 2014 βραβεύθηκαν οι Στράτος Καμινέλλης (χρυσό), Γιώργος Μπανταβάνης και Φραν Λεπούρι (αργυρά) και Άκης Λάμπρου (χάλκινο), ενώ για το Εσωτερικό Πρωτάθλημα 2014 του ΣΟΜ οι Γιώργος Μπανταβάνης (χρυσό), Στράτος Ρόβος (αργυρό) και Άκης Λάμπρου (χάλκινο). Ξεχωριστή στιγμή ήταν η τιμητική βράβευση του Προέδρου του Συλλόγου Μιχάλη Αϊβαλιώτη από τους σκακιστές του Συλλόγου για την προσφορά του. 

Των βραβεύσεων προηγήθηκε το 2ο Ράπιντ του Μίνι Τουρνουά 2014. Όμορφη στιγμή η πρώτη παρουσία σε τέτοιους αγώνες της μικρούλας Σοφίας Μυρωδέλλη που αντιμετώπισε άφοβα τους πολύ εμπειρότερους αντιπάλους της και στάθηκε αξιοπρεπέστατα. Για την ιστορία στο πρώτο Ράπιντ του Μίνι Τουρνουά (30 Νοεμβρίου) πρώτευσαν οι Σ. Καμινέλλης, Σ. Ρόβος και Π. Χατζέλλης, ενώ στο δεύτερο Ράπιντ (20 Δεκεμβρίου) οι Γ. Μπανταβάνης, Σ. Καμινέλλης και Φ. Λεπούρι.


Σχόλια