Έλλειψη χρημάτων αναβολή τουρνουά

Δημοσιεύουμε την επιστολή που αποστείλαμε στην ομοσπονδία και ζητούμε συγνώμη από τους ενδιαφερόμενους αλλά αναγκαζόμαστε να πάρουμε αυτή την απόφαση.

Αγαπητοί σύμβουλοι,
Με το παρόν έγγραφό μας θέλουμε κατ΄αρχή να σας ευχαριστήσουμε γιά την εμπιστοσύνη που δείξατε και στηρίξατε την ανάληψη των ανοικτών πρωταθλημάτων ανδρών – γυναικών ελλάδος που θεωρούμε μεγάλη εξαιρετική τιμή γιά τον όμιλό μας.
Πιστέψαμε ειλικρινά οτι τη φετινή χρονιά θα ανοίγονταν καλύτερες προοπτικές γιά την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος μας στην ακριτική Λέσβο.Δυστυχώς όμως οι εξελίξεις από κυβερνητικής πλευράς με τις τρομακτικές περικοπές προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από την οποία εμείς αντλούμε τα κύρια έσοδά μας γιά την αντίστοιχη διοργάνωση δεν μας αφίνει περιθώρια γιά την προώθηση της διοργάνωσης αυτής.
Η στάση μέχρι σήμερα των τοπικών αρχόντων είναι αρνητική εκτός του υπουργείου Αιγαίου του οποίου έχουμε την προφορική διαβεβαίωση του Γενικού του Γραμματέα γιά μιά γενναία επιχορήγηση μέχρι το πολύ 6000 ευρώ και του Δημάρχου Μυτιλήνης γιά 1500 ευρώ.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου δεν ανταποκρίθηκε μέχρι σήμερα κι αποφεύγει συστηματικά συνάντηση μαζί μας (ούτε τηλεφωνικά) και μας παραπέμπουν στους αντίστοιχους αντινομάρχες πολιτισμού – Αθλητισμού.Γίνεται αντιληπτό οτι δεν θέλουν να χρηματοδοτήσουν το τουρνουά μας...
Να ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη γιά την υπεραισιόδοξη αρχική εκτίμησή μας...
Εντολή ΔΣ

Σχόλια

Ο χρήστης Οδυσσέας είπε…
Ματαιώνεται και το Διεθνές open ή μόνο τα ανοιχτά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών;