Διοργάνωση κύκλου σεμιναρίων Σκακιού

Ο Σκακιστικός Όμιλος Μυτιλήνης που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία προκειμένου να γίνει η προετοιμασία της ομάδας φέρνει στην Μυτιλήνη από την Πέμπτη 5 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου 2009 τον Διεθνή Grant Metr Georgiev Krum από την Βουλγαρία με τρέχουσα βαθμολογία ΕΛΟ 2465 μιλάει τα Ελληνικά πολύ καλά και έχει εμπειρία στην προπόνηση παιδιών.
Τα σχολεία που θα επιθυμούσαν να διοργανωθεί δίωρο ή μεγαλύτερο σεμινάριο για τους μαθητές τους μπορούμε να οργανώσουμε από κοινού τον χρόνο και το επίπεδο του σεμιναρίου ανάλογα με τους μαθητές που έχουν. Η αποζημίωση του Σκακιστικού Ομίλου Μυτιλήνης για την διοργάνωση είναι 20€ ανά δίωρο (ανεξαρτήτως αριθμού μαθητών).
Έτσι εάν ενδιαφέρεστε πρέπει να συγκεντρώσετε στοιχεία όπως αριθμός μαθητών την ηλικία τους και το επίπεδο γνώσεις σκάκι που έχουν και τον τρόπο εξασφάλισης της υποτυπώδους οικονομικής συνδρομής, στην συνέχεια να επικοινωνήσετε με τον όμιλο για τον καθορισμό του χρόνου διεξαγωγής.
Αφού σας τονίσουμε την ευκαιρία που σας δίνετε για υψηλού επιπέδου σεμιναρίων σκακιού από διεθνή μετρ στον τόπο μας, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συνεργασία σας,.

Πάντα στη διάθεση σας για μελλοντική συνεργασία.

Ιστοσελίδα ΣΟΜ: www.somitilinis.gr και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο skakistikos.omilos.mitilinis@gmail.com φαξ 22510-28679 τηλέφωνο επικοινωνίας Σιαμέτη Δημήτρη τηλ.6979922727 Αϊβαλιώτης Μιχάλης 6932873200

Σχόλια